BOSTON CELTICS TICKETS

Wanneer je Boston bezoekt mag je de stad niet verlaten zonder een wedstrijd te zien van dit fantastische team. Boston Celtics Tickets koop je eenvoudig via American Sport Tickets bij de officiële verkoopkanalen!

Of je nu houdt van basketbal of niet, een wedstrijd bijwonen van de Boston Celtics in entertainment voor iedereen. De spelers, het spel van ongekend niveau, de spanning, de sfeer in het stadion. Alles zal er voor zorgen dat jij een ervaring hebt om nooit te vergeten.

De Boston Celtics noemen de stad Boston hun thuisbasis. Boston is gelegen in de staat Massachusetts aan de oost kust van Noord-Amerika. Op slechts een kleine 4 uur rijden vanaf New York kun je deze bijzondere stad bezoeken en een wedstrijd van de Boston Celtics bijwonen. 

BOSTON CELTICS TICKETS BESTELLEN

Wanneer ook jij een fantastische wedstrijd wilt zien van dit magische team? Dan raden we aan om je Boston Celtics tickets vooraf te bestellen. Vaak kunnen wedstrijden uitverkocht zijn of zijn enkel nog de ‘slechtere’ plekken beschikbaar waardoor je minder goed van de wedstrijd kunt genieten. 

BOSTON CELTICS STADION

De Boston Celtics spelen tegenwoordig hun thuiswedstrijden in het TD Garden stadion. Dit indrukwekkende station, inclusief een museum voor de Boston Celtics liefhebbers, koste ruim 160 miljoen dollar om te bouwen. Het stadion omvat meer dan 23000 vierkante meter, heeft 7 liften, 13 roltrappen en kan tijdens een basketbal wedstrijd meer dan 18,000 bezoekers ontvangen. Om precies te zijn 18,624. 

Qua eten en drinken kun je zeker ook goed genieten in het stadion. Met 5 bars en cafe’s zul jij zeker genoeg keuze hebben in eten, drinken en snacks voor tijdens de wedstrijd. Deze 5 bars en café’s zijn toegankelijk voor al het publiek. Heb je een lidmaatschap dan zijn er nog 2 andere ‘premium leden clubs’ waar je kunt eten en drinken en gezellig kunt borrelen met andere Boston Celtic fans. 

PARKEREN BOSTON CELTICS STADION

Parkeren doe je bij de North Station Garage. Houd er zeker rekening mee dat elke dag en elk tijdstip er andere tarieven voor de garage worden gehanteerd. Kom je op de dag van een groot event dan betaal je standaard 50 dollar per dag.

De parkeergarage is direct onder het stadion te vinden dus hoef je je geen zorgen te maken dat je het stadion niet kunt vinden. Wanneer je geparkeerd hebt hoef je enkel de lift naar boven te nemen. De garage is dagelijks geopend tussen 5 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts.
Wanneer je naar het stadion rijd en in de parkeer garage wilt parkeren volg dan de route naar Nashua Street 121 en je zult zo tegen de parkeergarage aan rijden.

HISTORIE BOSTON CELTICS

De Boston Celtics zijn vlak na de Tweede Wereld oorlog opgericht. In het jaar 1946 had de toenmalige voorzitter van de Garden Arena Corporation, Walter A. Brown, het team de Boston Celtics gecreëerd. Het team werd direct onderdeel van de ‘Basketball Association of America’ en werd 3 jaar later, in 1949 onderdeel van de ‘National Basketball Association’, wat wij nu nog steeds kennen als de NBA.

Wat heel bijzonder is aan de Boston Celtics is dat het de eerste basketbal club in de NBA is die een Afro Amerikaanse speler tekende. Chuck Cooper is de man die in 1950 geschiedenis schreef in de basketbal wereld en hij opende daarmee de deuren voor vele andere Afro Amerikaanse basketbal spelers.

De Boston Celtics maakte in 1959 grote indruk. In dat jaar begon de legendarische coach Red Auerbach bij de club. Hij heeft de club 10 jaar lang geleid en won samen met de Boston Celtics de ene na de andere titel. Alles wat er in die 10 jaar bij de NBA te winnen viel, wonnen de Boston Celtics. Een speler die de club samen met Auerbach geleid heeft is sterspeler Bill Russell. Hij heeft zelf 10 jaar bij de club gespeeld waaronder hij ook 3 jaar actief was als coach. 

De jaren ’70 waren wat minder spannend voor de Boston Celtics maar de club maakte in de jaren ’80 een ware comeback. Sterspelers zoals Larry Bird, Kevin Mchale en Robert Parish zorgde er voor dat de club 5 keer de NBA finale’s haalde. Van de 5 keer dat ze in de finale stonden in de jaren ’80 wonnen ze de titel 3 keer. 

De Boston Celtics hebben inmiddels een recordaantal van 17 NBA-titels op hun naam staan. De laatste titel dateert van het seizoen van 2007-2008. De Boston Celtics is een club van naam en faam. Wacht dus niet langer en bestel je Boston Celtics Tickets via onze website!

VIDEO IMPRESSIE NBA WEDSTRIJD BEZOEKEN