OVER AMERICAN SPORT TICKETS

Welkom op onze website! Ik ben Piet-Cees van der Wel en ik ben gek op Amerikaanse sporten. NBA Basketbal in het bijzonder, maar ook honkbal, ijshockey en American football vind ik enorm gaaf. Samen met mijn neef Pieter ben ik gestart met deze website; een geweldige plek waar we onze passie over Amerikaanse sportwedstrijden kwijt kunnen.

Ik ga regelmatig naar de Verenigde Staten om sportwedstrijden te bezoeken. Inmiddels heb ik al ruim 20 NBA wedstrijden ‘in real life’ mogen bekijken, onder anderen van de New York Knicks, de Los Angeles Lakers en mijn grote liefde de Houston Rockets. Mijn reizen naar Amerika staan altijd volledig in het teken van het bezoeken van NBA wedstrijden, waarvoor ik zo 5.000 kilometer in 2 weken tijd afleg. Ik durf mezelf dus best een enorme liefhebber te noemen 😉

Mocht je ook naar Amerika gaan en wil je dan ook graag een sportwedstrijd beleven, dan vind je op deze website alle relevante informatie die je nodig hebt. Dus neem snel een time out van je werk om de tickets voor jouw sportwedstrijd te boeken!

Wil je een indruk van het bezoeken van een NBA wedstrijd? Onderstaande filmpjes met informatie heb ik gemaakt gedurende mijn reizen!